Voor papa, mijn held!

Heb jij al nagedacht hoe je jouw papa kan verrassen voor vaderdag dit jaar? Afspraak op www.vivabox.be, de plaats waar je zijn dromen in vervulling kan laten gaan.

Is jouw papa een echte bierliefhebber en mist hij zijn wekelijkse uitje met zijn vrienden? Doe hem dan een groot plezier met de geschenkdoos 'Speciale Bieren' van Vivabox. Hiermee ontdekt hij maar liefst 5 speciale, Belgische biertjes: Kasteel Rouge, La Chouffe, Chimay Rouge, Tripel d’Anvers en Cornet Oaked. Het enige wat hij moet doen, is proeven en kiezen. Met zijn cadeaucheque haalt hij dan 12 flesjes van zijn favoriete bier op in een Delhaize winkel. Cheers!

Story image

Jouw papa geniet iedere ochtend van een kopje koffie bij het ontbijt terwijl hij de krant leest. Wat dacht je dan van de geschenkdoos 'Tijdschriften en kranten' van Vivabox? Schenk hem een abonnement op één van 150 deelnemende kranten en magazines. Leesplezier alom en vooral een heel gelukkige papa!

Story image

 

 

Over Vivabox

Vivabox maakt deel uit van de Wonderbox Groep. In 2020, amper 10 jaar na de lancering in België, Is Wonderbox marktleider in Wallonië en staat het op de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België. Eind 2015 nam het Vivabox over. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Vivabox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Fnac, Fun, Carrefour en Suprabazar.  

Wonderbox Groep is aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Portugal, Nederland, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten met een omzetcijfer van 250 miljoen euro op internationaal niveau in 2019.  

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be

Vivabox