Vivabox helpt je het perfecte Valentijnscadeau te vinden!

Wil je eens afwijken van de platgetreden paden? Je wekelijkse uitje naar hetzelfde restaurant, je partijtje tennis op woensdag of je jaarlijk bezoek aan zee? Vivabox inspireert je graag met nieuwe hotspots, verrassende activiteiten én overheerlijke uitjes in een aantal fantastische geschenkkoffers speciaal voor Valentijn. Een leuke extra, jouw geliefde krijgt naast de activiteit ook een klein cadeautje dat verstopt zit in iedere geschenkkoffer!

Romantisch diner

Een restaurant met een unieke sfeer, gehuisvest in één van de gewelfde kelders in Brugge, een heerlijk Marokkaans diner, een  winkelavontuur in Antwerpen of een romantische vakantie in een subliem kasteel in het hart van Nederland. Omdat een romantisch tête-à-tête nog beter is wanneer je alles zelf kan kiezen (het type keuken, de omgeving, de sfeer en de plaats), bevat deze geschenkkoffer maar liefst 180 adressen hier en elders die dringend getest moeten worden.

Prijs van de koffer: €69,90 (+ een duo van kleine, keramische stoofpotjes als  geschenk)

 Jij en ik!

Jij bent niet op zoek naar de traditionele valentijnscadeau's, jij zet dit jaar écht je beste beentje voor en kiest voor een originele activiteit! Sushi proeven in trendy Antwerpen, een duo massage in Thermes de Spa, een spannende lasershooting, een zelfgemaakt juweel of zelfs een initiatie Britse high tea. Met de geschenkkoffer 'jij en ik' heb je keuze uit 550 activiteiten die gegarandeerd dromen doen uitkomen.

Prijs van de koffer: €49,90 (+ twee 'lover' kopjes als geschenk)  

Over Vivabox

Vivabox maakt deel uit van de Wonderbox Groep. In 2020, amper 10 jaar na de lancering in België, Is Wonderbox marktleider in Wallonië en staat het op de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België. Eind 2015 nam het Vivabox over. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Vivabox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Fnac, Fun, Carrefour en Suprabazar.  

Wonderbox Groep is aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Portugal, Nederland, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten met een omzetcijfer van 250 miljoen euro op internationaal niveau in 2019.  

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be

Vivabox