Vier Valentijn met Vivabox

Je geliefde verwennen met Valentijn is natuurlijk een absolute must. Maar zeg nu zelf, wat is er nu leuker dan een geschenk te geven waar jullie samen van kunnen genieten?

Tijd voor elkaar met de geschenkdoos "Jij en ik"                           

Een ode aan de liefde. Kies uit 810 romantische activiteiten zoals duomassages en heerlijke diners. Kort samengevat: een heerlijke tijd samen.

Aanbevolen verkoopprijs: €49,90

Onvergetelijke momenten dankzij de geschenkdoos "Samen genieten"

Samen nieuwe dingen ontdekken met Vivabox! Een zalige overnachting in een gezellige B&B of een sensationele activiteit. Instant geluk met z'n tweetjes.

Aanbevolen verkoopprijs: €69,90

Even ontsnappen aan het drukke leven met de geschenkdoos "2 dagen ontspannen"

'Chillen' staat centraal met deze geschenkdoos. Samen rustig wakker worden, genieten van een heerlijk ontbijt en nadien een hele dag vertoeven in een zalige spa. Je hebt de keuze uit maar liefst 610 romantische verblijven in België, Frankrijk of elders in Europa.

Aanbevolen verkoopprijs: €139,90

 

 

Over Vivabox

Vivabox maakt deel uit van de Wonderbox Groep. In 2020, amper 10 jaar na de lancering in België, Is Wonderbox marktleider in Wallonië en staat het op de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België. Eind 2015 nam het Vivabox over. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Vivabox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Fnac, Fun, Carrefour en Suprabazar.  

Wonderbox Groep is aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Portugal, Nederland, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten met een omzetcijfer van 250 miljoen euro op internationaal niveau in 2019.  

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be

Vivabox