Hoe je mama vertroetelen voor Moederdag!

Binnenkort is het weer mamadag en dit jaar wil je jouw mama graag eens extra in de watten leggen. Dan is de geschenkdoos "Voor de beste mama"  van Vivabox zeker en vast een schot in de roos. Wedden dat je mama dolblij zal zijn!

Alle mama's zijn anders maar ze verdienen stuk voor stuk het allerbeste! Daarom halen we dit jaar dan ook alles uit de kast. Houdt jouw mama van een ontspannen verblijf in een prachtig hotel? Of geniet zij meer van een trendy manicure? Terwijl jullie samen alle activiteiten overlopen, kunnen jullie genieten van een heerlijke kopje koffie, dankzij het koffiesetje dat als extra cadeau in de geschenkdoos zit. Een absolute win win, toch?

 

Story image

 

 

 

Over Vivabox

Vivabox maakt deel uit van de Wonderbox Groep. In 2020, amper 10 jaar na de lancering in België, Is Wonderbox marktleider in Wallonië en staat het op de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België. Eind 2015 nam het Vivabox over. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Vivabox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Fnac, Fun, Carrefour en Suprabazar.  

Wonderbox Groep is aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Portugal, Nederland, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten met een omzetcijfer van 250 miljoen euro op internationaal niveau in 2019.  

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be

Vivabox