"Heerlijk zoet" by Vivabox

Pure verwennerij onder de kerstboom!

Nog op zoek naar een origineel én betaalbaar geschenkje voor onder de kerstboom? Kies dan voor de Vivabox geschenkdoos ‘Heerlijk zoet’, een selectie van 100 smakelijke adressen met overheerlijke lekkernijen en drankjes voor 2 zoetebekken.

 

Een vanille-aardbeien millefeuille bij Boco Louise in Brussel, een proeverij van pralines en koekjes bij La Maison Du Chocolat Belge in Antwerpen? Het wordt moeilijk om één adres uit te kiezen! En als extra geschenk: een duo van keramische potjes, perfect voor aperitieven, bijgerechten en ... desserts natuurlijk!

 

Verkoopprijs: € 19,90.

Verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Media Markt, Fnac, Carrefour, Club, Cora, Trafic, Makro, Cactus, Auchan, Belgique Loisirs, Suprabazar, Vatana, Europoint en online via www.vivabox.be

Contacteer ons
Margaux Vigneron oserieux
Margaux Vigneron oserieux
Over Vivabox

Vivabox maakt deel uit van de Wonderbox Groep. In 2020, amper 10 jaar na de lancering in België, Is Wonderbox marktleider in Wallonië en staat het op de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België. Eind 2015 nam het Vivabox over. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Vivabox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Fnac, Fun, Carrefour en Suprabazar.  

Wonderbox Groep is aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Portugal, Nederland, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten met een omzetcijfer van 250 miljoen euro op internationaal niveau in 2019.  

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be

Vivabox