Een Vivabox voor Moederdag? Wij zeggen volmondig JA!

Moederdag komt in zicht. En wie Moederdag zegt, zegt cadeaus! Nog niets gevonden? Twijfel je?  Dan moet je beslist dit lezen!

"Voor de beste mama!" geschenkdoos

Voor de beste mama, het beste cadeau! Maak haar blij met deze geschenkdoos vol fantastische ervaringen. Alleen of in gezelschap kan je mama genieten van een smaakvol diner, een fotoshoot, een wellnesssessie, een overnachting in een B&B … Bovendien krijgt ze niet alleen deze fantastische geschenkdoos, ze krijgt ook 2 trendy tasjes met houten onderzetters. Een dubbel blije mama dus!
Verkoopsprijs: €49,90

"Tijd voor jezelf" geschenkdoos

Elke mama verdient een beetje vrije tijd. Maak van je mama een 100% ontspannen vrouw. Ze zal zich graag laat betoveren door het aanbod van 360 wellnessverzorgingen. Een manicure, massage, gezichtsverzorging… absolute ontspanning wacht. En terwijl ze uitkijkt naar haar me-time, verwent Vivabox haar met 2 heerlijk geurende Rainpharma-verzorgingsproducten.
Verkoopsprijs: €29,90

 

 

 

 

Over Vivabox

Vivabox maakt deel uit van de Wonderbox Groep. In 2020, amper 10 jaar na de lancering in België, Is Wonderbox marktleider in Wallonië en staat het op de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België. Eind 2015 nam het Vivabox over. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Vivabox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Fnac, Fun, Carrefour en Suprabazar.  

Wonderbox Groep is aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Portugal, Nederland, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten met een omzetcijfer van 250 miljoen euro op internationaal niveau in 2019.  

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be

Vivabox